onsdag 26 augusti 2009

Dax att skriva om lagarna!

Det är dags för regeringen och lita på det svenska folket eller snarare sluta dumförklara oss.

Börjar med att säga:
Marijuana 247 miljarder kronor - USA
Prostitution 319 miljarder kronor - Europa
Online Poker 470 miljarder kronor - Sverige 2005

Och nu till frågan, varför legaliserar vi inte och beskattar dessa varor ?
vet redan va ni kommer och säga: beroende, nedvärderande, spelmissbruk .mm

BULLSHIT säger jag, faktum är att vill man så kan man.. ingen användare av något utom Poker men tycker ändå det är helt knasigt att vi inte använder pengarna till gammla/skola/sjukvård.

Faktum är att det är inte svårt att få tag på Marijuana lättare för en minderårig och få tag på det en tobak. Just för att tobak är reglerat och kräver legitimation med mera.. och faktum är läser man på lite och inte tror på allt polisen, politiker och "studier" säger så vet man att Marijuana inte är farligare en tobak snarare tvärt om. Legalisera och Beskatta skiten ur det istället för problemet försvinner inte.

Prostitution värdens äldsta yrke. Beskatta gör det till ett riktigt "jobb" där du har försäkringar, sjukpenning, fack. Är det inte bättre om man reglerar Prostitutionen istället för att släppa den lös på gatan där droger och sjukdomar härjar.
Starta bordeller med regelbunden drog & sjukdoms test men det ska vara sån jävla tabu, Lagarna skrevs för 100år sen när man fick hår i handflatan av att onanera för mycket, vi har väll vuxit som samhälle tycker man. Vet att det fortfarande sitter massa trångsynta kärringar där ute som är HELT emot prostitution för kvinnors rätt i samhället osv etc. Är det inte kvinnans rätt att få sjukpenning, facklig representation och slippa hänga med skumma folk och skumma substanser.. vad vet jag..

Online Poker är något som MÅNGA spelar där av siffrorna men Sverige har varit så smarta att dom förbjudit alla att skaffa spel licens för att dom bryr sig om folket och spelberoendet. Pluss en statlig monopol(Svenska Spel) men det dom inte förstår är att även om ni förbjuder företag att starta nya sidor så skrämmer ni bort dom till Malta. Och det hindrar oss knappast att spela på deras sidor bara för att dom ligger där, Låt företagen starta upp i Sverige få hem bolag öka tillväxten. Dags att leva i 2000 talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar